ΓΙΑΛΙΤΑΚΗ-ΓΩΓΟΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ)ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΓΙΑΛΙΤΑΚΗ ΜΑΓΔΑ

ΓΙΑΛΙΤΑΚΗ-ΓΩΓΟΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ)ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Επιχειρηματίας – Ιδιοκτήτης καταστήματος με παραδοσιακά προϊόντα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Την τελευταία δεκαετία κατοικεί μόνιμα στη Σητεία και τον τελευταίο χρόνο διατηρεί κατάστημα στο κέντρο της πόλης με παραδοσιακά και χειροποίητα προϊόντα από ντόπιους δημιουργούς και παραγωγούς.
Από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Σητεία την κέρδισαν οι άνθρωποι, με την καλοσύνη, το χαμόγελο και τη φιλόξενη αγκαλιά τους ώστε πλέον θεωρεί τη Σητεία αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.
Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.
Έχοντας αυξημένο το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, δραστηριοποιείται σε διάφορους Συλλόγους και Ομάδες και έχει λάβει μέρος σε διάφορες κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις που έχουν γίνει στην πόλη καθώς και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Υπήρξε δραστήριο μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού Σητείας και τα τελευταία τρία χρόνια είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας, με τον οποίο συμμετέχει σε εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις που σκοπό έχουν να αναδείξουν τον πολιτισμό του τόπου.
Η υποψηφιότητα της στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές γίνεται με γνώμονα κυρίως την περαιτέρω ανάδειξη της Σητείας ως κέντρο πολιτισμού αλλά και ως σημαντικού τουριστικού προορισμού.